Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@11:46:31 GMT

شرایط پرداخت اقساطی قبض‌های موبایل

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۹۲۸۶۳

برای تقسیط بدهی تلفن‌های تخلیه سلب امتیازی صرفا باید مالک تلفن همراه به همراه کارت شناسایی معتبر به یکی از مراکز تلفن ثابت مراجعه کند.

خبرگزاری ایسنا: چندی پیش اعلام شد آن دسته از مشترکان تلفن همراه که در وضعیت نرمال یا قطع هستند و یا مبلغ بدهی آنها حداقل ۱۰ هزار تومان است، می‌توانند از طریق پرتال همراه اول یا مراکز تلفن ثابت اقدام به تقسیط بدهی خود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این شرایط در طول مدت پرداخت قسط‌های قبوض، محدودیت‌هایی برای مشترک اعمال می‌شود. به عنوان مثال سرویس رومینگ بین‌الملل قطع شده و محدودیت سقف مکالمات تا مبلغ ۸۰ درصد از ۵۰۰ هزار ریال را دارا خواهد بود. همچنین برای جلوگیری از عدم نقل و انتقال سیم‌کارت تا زمان پایان پرداخت اقساط قطع صوری تقسیط صورت خواهد گرفت. البته پس از پرداخت آخرین قسط این وضعیت دوباره به حالت اول خود بازگشته و نرمال می‌شود.

همچنین اگر مشترکی پس از قسط بندی مبلغ قبض خود نسبت به پرداخت قسط اول اهمال کند خط وی پس از سررسید قسط قطع خواهد شد، در این وضعیت اگر قسط مربوط پرداخت شود خط بدون مراجعه حضوری پس از ۲۴ ساعت مجددا وصل خواهد شد.

اما اگر مشترکی تا فرارسیدن زمان قسط بعدی نسبت به اقساط خود اقدام نکند، سه روز پس از سررسید قسط دوم خط مشترک قطع می‌شود. در این شرایط مشترک از وضعیت تقسیط خارج شده و مانده بدهی او به صورت حسابش باز خواهد گشت. علاوه بر این کلیه محدودیت‌های اعمال شده تقسیط حذف و خط او به وضعیت عادی بر می‌گردد. در چنین شرایطی مشترک ملزم است برای وصل مجدد خط خود به مراکز تلفن ثابت مراجعه کرده و مبلغ بدهی خود را به روز پرداخت کند.

بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، مشترکانی که در وضعیت تسویه‌حساب اقساط هستند می‌توانند با مراجعه به مراکز ثابت نسبت به اخذ قبض میانه‌دوره به روز و پرداخت آن جهت وصل تلفن خود نسبت به تثبیت مجدد خود اقدام کنند. امکان پرداخت قبض میان‌دوره به روز از طریق پرتال همراه اول نیز میسر است.

سررسید اقساط به صورت ماهانه و توسط سیستم تعیین می‌شود و برای پرداخت آن مشترک می‌تواند پس از اخذ شناسه پرداخت و شناسه قبض از طریق راه‌های غیرحضوری نیز نسبت به پرداخت اقدام کند. علاوه بر این هر مشترک در طول سال تنها یکبار می‌تواند از طریق اقساط به شکل مراجعه به سایت اقدام کنند و اگر علاقه‌مند به استفاده مجدد از پرداخت اقساطی در طول یکسال باشد باید به مراکز تلفن ثابت مراجعه کند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۲۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

کد خبر 6088810 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • ممنوعیت استفاده از «آیفون» در مراکز نظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی